Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/1607Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | วรรธนา, จะนู | - |
| dc.date.accessioned | 2019-01-29T04:23:34Z | - |
| dc.date.available | 2019-01-29T04:23:34Z | - |
| dc.date.issued | 2558 | - |
| dc.identifier.uri | http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/1607 | - |
| dc.format.medium | th_TH | |
| dc.language.iso | th | th_TH |
| dc.publisher | บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยราชภัฏเชียงใหม่ | th_TH |
| dc.rights | มหาวิทยาลัยราชภัฏเชียงใหม่ | th_TH |
| dc.subject | อาหารเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อพืช | th_TH |
| dc.subject | พืช -- การขยายพันธุ์ | th_TH |
| dc.subject | หญ้าหวาน | th_TH |
| dc.subject.ddc | วพ 633.6 ว177อ 2558 | th_TH |
| dc.title | อาหารเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อพืชต้นทุนต่ำเพื่อการขยายพันธุ์หญ้าหวาน | th_TH |
| dc.title.alternative | Low cost plant tissue culture media for micropropagation of steviarebaudiana bertoni | th_TH |
| dc.type | Thesis | th_TH |
| dc.contributor.advisor | กิตติศักดิ์, โชติกเดชาณรงค์ | - |
| dc.contributor.advisor | พงษ์พันธุ์, ลีฬหเกรียงไกร | - |
| dc.thesis.degreename | Master of Science | th_TH |
| dc.thesis.level | Master | th_TH |
| dc.thesis.discipline | Science teaching | th_TH |
| dc.identifier.callnumber | 633.6 | - |
| Appears in Collections: | Theses | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| AB_413926.pdf | 2.06 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| AP_413926.pdf | 8.46 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| BI_413926.pdf | 2.47 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| C1_413926.pdf | 2.76 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| C2_413926.pdf | 6.43 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| C3_413926.pdf | 4.05 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| C4_413926.pdf | 4.05 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| C5_413926.pdf | 5.44 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| CT_413926.pdf | 2.25 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| TP_413926.pdf | 1.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.