Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/772Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | วชิิต, นริศรา | - |
| dc.contributor.author | Wichit, Narissara | - |
| dc.date.accessioned | 2017-12-18T03:39:00Z | - |
| dc.date.available | 2017-12-18T03:39:00Z | - |
| dc.date.issued | 2553 | - |
| dc.identifier.uri | http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/772 | - |
| dc.description | Storage stability of Apple Chilli Paste and Mackerel Chilli Paste pasteurized at 65 oC for 30 minutes, then storage on 25 oC for 8 months was investigated. Apple Chilli Paste and Mackerel Chilli Paste can be on the shelf for at least 6 weeks. They also have an acceptable in prefer to more prefer. In addition, their physical and chemical properties no more than the regulation of Thai Industrial Standard. | th_TH |
| dc.description.abstract | การศึกษาอายุการเก็บรักษาน้ำพริก 4 สูตร ได้แก่ น้ำพริกแอปเปิลสูตรธรรมดา น้ำพริก แอปเปิลสูตรชีวจิต น้ำพริกปลาทูสูตรกระชายดำ และน้ำพริกปลาทูสูตรเปรี้ยวหวาน โดยทำการ พาสเจอร์ไรซ์ที่อุณหภูมิ 65 องศาเซลเซียสเป็นเวลา 30 นาที นำมาบรรจุในขวดแก้วพร้อมปิดฝาให้ สนิท เก็บรักษาไว้ที่อุณหภูมิ 25 องศาเซลเซียสเป็นเวลา 8 สัปดาห์ พบว่า น้ำพริกทุกสูตรมีอายุการ เก็บรักษาอย่างน้อย 6 สัปดาห์ โดยยังได้รับการยอมรับทางประสาทสัมผัสอยู่ในเกณฑ์ชอบปาน กลางถึงชอบมาก และมีคุณภาพทางกายภาพและเคมีอยู่ในเกณฑ์ที่กำหนดของมาตรฐานผลิตภัณฑ์ น้ำพริกผัด | th_TH |
| dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยราชภัฏเชียงใหม่ | th_TH |
| dc.format.medium | application/pdf | th_TH |
| dc.language.iso | th | th_TH |
| dc.publisher | Chang Mai Rajabhat University | th_TH |
| dc.rights | ©มหาวิทยาลัยราชภัฏเชียงใหม่ | th_TH |
| dc.subject | การศึกษาอายุการวางจำหน่ายของน้ำพริกแอปเปิลและน้ำพริก ปลาทู | th_TH |
| dc.title | การศึกษาอายุการวางจำหน่ายของน้ำพริกแอปเปิลและน้ำพริก ปลาทู | th_TH |
| dc.title.alternative | Determination on Shelf life of Apple Chilli Paste and Mackerel Chilli Paste | th_TH |
| dc.type | Research | th_TH |
| Appears in Collections: | Research Report | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Cover.pdf | Cover (ปก) | 485.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Abstract.pdf | Abstract (บทคัคย่อ) | 374.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Content.pdf | Content(สารบัญ) | 383.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Chapter1.pdf | Chapter-1 (บทที่1) | 386.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Chapter2.pdf | Chapter-2 (บทที่2) | 525.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Chapter3.pdf | Chapter-3 (บทที่3) | 424.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Chapter4.pdf | Chapter-4 (บทที่4) | 548.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Chapter5.pdf | Chapter-5 (บทที่5) | 383.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Bibliography.pdf | Bibliography (บรรณานุกรม) | 384.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Appendix.pdf | Appendix(ภาคผนวก) | 366.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.