Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/2598
Title: Use of Quality Analysis and Critical Control Points (QACCPs) in value chain development for Bhutan organic black tea
Other Titles: การใช้การวิเคราะห์คุณภาพและจุดควบคุมวิกฤติ (QACCPs) ในการพัฒนาห่วงโซ่คุณค่าสำหรับชาดำออร์แกนิกภูฏาน
Authors: Pelden, Wangchuk
Naksit, Panyoyai
Supot, Boonraeng
Keywords: Quality Analysis and Critical Control Points (QACCPs)
Bhutan Organic Black Tea -- Bhutan
Black Tea -- Bhutan
Issue Date: 2025
Publisher: Chiang Mai Rajabhat University Library
URI: http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/2598
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pelden Wangchuk_2025.pdf6.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.