Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/103Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | อ่อนตวงศ์, ปวิช | - |
| dc.date.accessioned | 2015-11-11T08:24:42Z | - |
| dc.date.available | 2015-11-11T08:24:42Z | - |
| dc.date.issued | 2015-11-11 | - |
| dc.identifier.uri | http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/103 | - |
| dc.language.iso | th | th_TH |
| dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏเชียงใหม่ | th_TH |
| dc.subject | อาหารว่าง -- วิจัย | th_TH |
| dc.subject | ผู้ประกอบการ -- แม่ฮ่องสอน. อำเภอเมือง | th_TH |
| dc.subject | ขนม -- การตลาด | th_TH |
| dc.title | กลยุทธ์การพัฒนาส่วนผสมทางการตลาตผลิตภัณฑ์ชุมชนประเภทอาหารขบเคี้ยวของกลุ่มผู้ประกอบการในอำเภอเมือง จังหวัดแม่ฮ่องสอน | th_TH |
| dc.title.alternative | Community products marketing mix development strategies for the snack food of entrepreneurs in Amphoe Mueang, Maehongson province | th_TH |
| dc.type | Thesis | th_TH |
| Appears in Collections: | Theses | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| AB_382260.pdf | 2.44 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| TP_382260.pdf | 1.8 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| CT_382260.pdf | 2.39 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| C1_382260.pdf | 3.66 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| C2_382260.pdf | 5.98 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| C3_382260.pdf | 2.76 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| C4_382260.pdf | 6.91 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| C5_382260.pdf | 3.21 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| BI_382260.pdf | 1.88 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| AP1_382260.pdf | 4.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.